Samopodgrzewające danie - Fasolka po bretońsku
Opis
Nazwa produktu | Gulasz wołowy z kaszą |
---|---|
Wartość energetyczna | 518KJ/124KCAL, 7% RWS |
Tłuszcz | 7.4g, 11% RWS |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 14g, 16% |
Węglowodany | 10g, 3% |
W tym cukry | 3.2g, 2% |
Białko | 3.6g, 18% |
Sól | 0.8g, 19% |
Skład | fasola biała, 30%, woda, kiełbasa, 15%, boczek wędzony 4%, koncentrat pomidorowy 4%, warzywa (cebula, marchew, pasternak), skrobia kukurydziana, maka pszenna (zawiera gluten), sól, olej, przyprawy. |
Samo-podgrzewające danie zostały przygotowane w oparciu o tradycyjne receptury. 100% polskiego mięsa, ZERO chemii, polepszaczy smaku czy konserwantów. Naturalne, pasteryzowane składniki, skomponowane w idealnych proporcjach. Spełniają najbardziej restrykcyjne normy żywieniowe.
Do jego przygotowania nie potrzebujesz wody, ognia, gazu, kuchenek, palników. Dzięki unikalnej technice samopodgrzewającej się puszki - FUTURE HEAT, możesz zjeść pełnowartościowy, gorący posiłek w kilka minut. Jedna puszka to ok. 400-500 kcal pełnowartościowego, ciepłego posiłku, bogatego m.in. w białko.
Podczas codziennych zadań, gdy nie masz dostępu do bieżącej wody i źródeł energii, samopodgrzewająca się puszka doda Ci siły! Pełnowartościowy i smaczny posiłek będzie gotowy w kilka minut.
Niezależnie od tego czy pracujesz w trudnych warunkach czy aktywnie spędzasz swój czas – miej samopodgrzewającą się puszkę zawsze pod ręką. Twój posiłek będzie gorący w kilkanaście minut, nawet w ulewnym deszczu.
Dostępne w 5 smakach (również Vege)
- Wołowina w sosie pomidorowym
- Kurczak w sosie węgierskim
- Wieprzowina w sosie węgierskim
- Fasolka w sosie pomidorowym
- Fasolka po bretońsku
Sposób użycia:
1. Zdjąć wieczko plastikowe
2. Szpikulec znajdujący się w komplecie wbić najgłębiej jak się da w miejscach zaznaczonych na puszce ( pięć miejsc ).
Po tej czynności puszka zaczyna się samoczynnie podgrzewać, bez żadnego płomienia, ognia, zupełnie bezpiecznie.
3. Następnie otworzyć puszkę zdejmując wieczko łatwo-otwieralne EO.
Odczekać 5-15 minut mieszając potrawę od czasu do czasu.
Po tym czasie danie jest gorące i gotowe do spożycia. Prosto i bezpiecznie.
Nie działa zamrożone. W zimnych warunkach możliwa jest konieczność dłuższego podgrzewania.